FLYTTAT FRÅN 2021 TILL NYTT DATUM 16 JULI 2022

Det börjar bli en tradition att Indigoklubben finns på Halmstad Sportscar Event.

Utställningen är öppen 10 – 17.
Förare och en passagerare har gratis inträde.

Såhär skriver man strax före jul 2020
Vi har ledningsmöten en gång i månaden och har beslutat att ta ställning månad för månad utefter hur pandemiläget utvecklas. Att vi kan genomföra vårt event i juli 2021 är ju inte alldeles solklart, men det är vår planeringsinriktning just nu.

Halmstad Sports Car Event 2021
Årets jubileumsevent – 10e i ordningen – går av stapeln lördagen den 17 juli, kl 1000 – 1700. Platsen är som tidigare år – Simstadion/Brottet, vilket naturligtvis känns bra. Vi tar höjd för 350 bilar, flyguppvisning, underhållning samt radarparet Peter Sundfeldt/Bosse ”Bildoktorn” som ”tjötar” inför en förväntad publik om 8 – 10 000. Vi fortsätter på inslagen linje med logistik och övriga faciliteter vilka gör att våra besökare och utställare/partners får en alldeles särskild jubileumsupplevelsedag i en fantastisk miljö.

Tema för 2021 är elektrifiering med elsportbilen i fokus. Vi hoppas att ni kommer att visa bilar under det temat. När det gäller stipendiater för överskottet, fortsätter vi med Barncancerfonden Väst och ny för 2021 är Dyslexiförbundet. Vi vill ju vara med och göra skillnad, vilket vi gör med bland annat ditt stöd, varför vi gärna vill se dig i juli 2021!

Anmälan
Du har sedan november haft möjlighet att anmäla dig på vår hemsida. Vi befarar att det blir en anstormning av anmälningar under våren varför vi rekommenderar en tidig anmälan.

Vi försöker ju få en så omväxlande utställning som möjligt så om du vill vara säker att få med din bil är det först till kvarn som gäller….

Anmälan gör var och en på www.halmstadsportscarevent.se