Planeringen inför Årsmötet 27 – 29 augusti 2021 är i full gång och hotellbokningen är klar. Programmet börjar fyllas, men är än så länge bara preliminärt.

Nytt för i år är att vi även kommer att ha en aktivitet på söndagen.

Fredag eftermiddag/kväll träffas vi på Baldersnäs där vi samlas till fördrink, ett eventuellt klubbmästerskap om vädret tillåter och njuter senare av gemensam middag och övernattning.

Lördag morgon samlas vi efter frukost, redo för en fin tur i det Dalsländska kulturlandskapet. Tillbaka på Baldersnäs håller vi årsmötet och samlas sedan till gemensam fördrink. Vi avslutar dagen med en härlig trerätters middag.

På söndagen har vi bokat båttur på Dalslands kanal. Den tar cirka tre och en halv timme och avslutas med besök på Kanalmuseet i Håverud.

Vi har bokat 20 dubbelrum på Baldersnäs och vi skulle vara tacksamma om ni kan kontakta hotellet och boka så snart som möjligt. Sista bokningsdatum är den 31/5. Kontaktuppgifter och detaljer nedan.

När ni bokat så behöver ni meddela vår sekreterare Peter att ni bokat hotellrum och om ni av någon anledning INTE vill delta i båtturen på söndagen.

Peter: 0708-188150, pe.eklund@telia.com

Kontaktuppgifter Baldersnäs:
BALDERSNÄS HERRGÅRD, Herrgårdshotell Dalsland AB Baldersnäs, 666 94 Dals Långed 0531-41213
www.baldersnas.com info@baldersnas.com

Hjärtligt välkomna!
Bibi och Bengt