Kalender

Indigoklubbens årsmöte – 27 – 29 augusti 2021

Planeringen inför Årsmötet 27 – 29 augusti 2021 är i full gång och hotellbokningen är klar. Programmet börjar fyllas, men är än så länge bara preliminärt.

Nytt för i år är att vi även kommer att ha en aktivitet på söndagen.

Fredag eftermiddag/kväll träffas vi på Baldersnäs där vi samlas till fördrink, ett eventuellt klubbmästerskap om vädret tillåter och njuter senare av gemensam middag och övernattning.

Lördag morgon samlas vi efter frukost, redo för en fin tur i det Dalsländska kulturlandskapet. Tillbaka på Baldersnäs håller vi årsmötet och samlas sedan till gemensam fördrink. Vi avslutar dagen med en härlig trerätters middag.

På söndagen har vi bokat båttur på Dalslands kanal. Den tar cirka tre och en halv timme och avslutas med besök på Kanalmuseet i Håverud.

Vi har bokat 20 dubbelrum på Baldersnäs och vi skulle vara tacksamma om ni kan kontakta hotellet och boka så snart som möjligt. Sista bokningsdatum är den 31/5. Kontaktuppgifter och detaljer nedan.

När ni bokat så behöver ni meddela vår sekreterare Peter att ni bokat hotellrum och om ni av någon anledning INTE vill delta i båtturen på söndagen.

Peter: 0708-188150, pe.eklund@telia.com

Kontaktuppgifter Baldersnäs:
BALDERSNÄS HERRGÅRD, Herrgårdshotell Dalsland AB Baldersnäs, 666 94 Dals Långed 0531-41213
www.baldersnas.com info@baldersnas.com

Hjärtligt välkomna!
Bibi och Bengt

Vallåkraträffen och Lergökarallyt – 18-19 september

FLYTTAT FRÅN AUGUSTI TILL NYTT DATUM 18-19 SEPTEBMER 2021

På lördagen kör vi Lergökarallyt som startar i Ängelholm och har målgång på Vallåkraträffen vid Landskrona.

Under lördagskvällen gör vi en gemensam Indigoaktivitet. Övernattning förslagsvis på Vallhall Park Hotel.

Söndagen är vi åter på Vallåkraträffen innan vi beger oss hemåt. Anmälan görs på www.vallakratraffen.com och www.lergokarallyt.se

Tjolöholm – flyttat till 22 maj 2022

(Obs! nytt datum)

Vi ses på Tjolöholm Classic Motor och hoppas på fint väder.

Utställningen är öppen 10 – 16 och utställare skall vara på plats senast 08.30.

Vi har reserverat platser och anmälan gör du till kage@indigoklubben.se eller 070-594 96 96

Halmstad Sportscar Event – lördag 16 juli 2022

FLYTTAT FRÅN 2021 TILL NYTT DATUM 16 JULI 2022

Det börjar bli en tradition att Indigoklubben finns på Halmstad Sportscar Event.

Utställningen är öppen 10 – 17.
Förare och en passagerare har gratis inträde.

Såhär skriver man strax före jul 2020
Vi har ledningsmöten en gång i månaden och har beslutat att ta ställning månad för månad utefter hur pandemiläget utvecklas. Att vi kan genomföra vårt event i juli 2021 är ju inte alldeles solklart, men det är vår planeringsinriktning just nu.

Halmstad Sports Car Event 2021
Årets jubileumsevent – 10e i ordningen – går av stapeln lördagen den 17 juli, kl 1000 – 1700. Platsen är som tidigare år – Simstadion/Brottet, vilket naturligtvis känns bra. Vi tar höjd för 350 bilar, flyguppvisning, underhållning samt radarparet Peter Sundfeldt/Bosse ”Bildoktorn” som ”tjötar” inför en förväntad publik om 8 – 10 000. Vi fortsätter på inslagen linje med logistik och övriga faciliteter vilka gör att våra besökare och utställare/partners får en alldeles särskild jubileumsupplevelsedag i en fantastisk miljö.

Tema för 2021 är elektrifiering med elsportbilen i fokus. Vi hoppas att ni kommer att visa bilar under det temat. När det gäller stipendiater för överskottet, fortsätter vi med Barncancerfonden Väst och ny för 2021 är Dyslexiförbundet. Vi vill ju vara med och göra skillnad, vilket vi gör med bland annat ditt stöd, varför vi gärna vill se dig i juli 2021!

Anmälan
Du har sedan november haft möjlighet att anmäla dig på vår hemsida. Vi befarar att det blir en anstormning av anmälningar under våren varför vi rekommenderar en tidig anmälan.

Vi försöker ju få en så omväxlande utställning som möjligt så om du vill vara säker att få med din bil är det först till kvarn som gäller….

Anmälan gör var och en på www.halmstadsportscarevent.se