Tjolöholm 22 maj 2022

22 jun,2022

Text och bild Lars Erik Karlsson

Det var troligtvis rekord avseende såväl utställare (1400) som besökare. Jag har varit med sedan 2013 och har aldrig upplevt så mycket folk. Det var fortfarande mycket folk kvar sent på eftermiddagen (15 16.00).

Vi var 4 bilar varav 3 (Bengt, Micael och jag) fanns i Indigoklubbens monter och Lars Erik Åkerstens bil (FKU196) placerade sig i Sportvagnsklubben Göteborg. Det fanns flera roliga saker (förutom bilar) att titta på.

Intresset för Indigo 3000 var stort och flera frågade hur man kan få tag på en (d v s köpa). En var beredd att köpa direkt trots att jag sa att de kostar mellan 550.000 – 650.000 kr. Naturligtvis hänvisade jag till vår hemsida.

Det var väldigt trevligt att låta de som hade frågor om bilen och dess historia, att prata med upphovsmannen, vilket uppskattades mycket.

På eftermiddagen fixade Micael fram grillen och fixade goda grillkorvar med bröd.

Till sist, hade det inte varit trevligt att ha en motsvarande vimpel (eller vad det kallas) för Indigo 3000 som bl a Lotus har?