Gemensam beställning

28 maj,2024

Vi har fått nedanstående förslag från Bengt som vi vidarebefordrar enligt önskemål. I styrelsen har vi förstått att flera medlemmar gärna vill undersöka sin bil avseende dessa fästen men att man inte hinner detta inom den föreslagna tiden. Kanske är det lämpligare att låta de som vill göra så och istället samla ihop en större beställning när säsongen är över.

Styrelsen

Hej Kåge,

Hoppas allt är väl med er!

Vi, i det här fallet Jösse Car, skulle vilja ha hjälp med att få ut lite information till klubbmedlemmarna via mail och/eller hemsida på sätt du tycker är lämpligt: Några klubbmedlemmar har haft problem med att gummit i fästet till främre bladfjädern kollapsat. Gummit har åldrats på samma sätt som andra gummibussningar. Detta är en detalj som är unik för Indigon och kan alltså inte beställas via exempelvis Volvohandlare som övriga bussningar. Vi hade ett par liggandes så vi har klarat de akuta problemen.

Tyvärr är det så att bilen inte är lämplig att köra med om fästet havererat. Därför har vi som hjälp till våra medlemmar hittat en leverantör som är villig att tillverka sådana. Eftersom nu fästen havererat efter 25 års drift tycker vi att fästet borde bytas i preventivt syfte så att man inte får problem. 

Kostnaden per bil (två fästen) blir 5000 SEK inkl. moms förutsatt att tillverkningen inte blir bara ett fåtal.

Skicka beställning till reservdelar@jossecar.com

Beställ före utgången av maj månad så vi kan lägga en formell beställning och då få leveranstid.

Mvh från ett soligt Hovås Bengt