SVKG Vårrallyt 1 maj

28 apr,2023

Vintern rasat ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ned och dö. Äntligen är våren här och med den så även Sportvagnsklubben Göteborg’s årliga Vårrally!

Måndagen den 1/5-23 går som traditionen bjuder Vårrallyt av stapeln. Årets upplaga bjuder på en fantastiskt fin sträckning med mycket åka för pengarna. Vi kommer att starta från underbara Skårs Gård, strax söder om Lygnern. Turen tar oss kors och tvärs och bjuder på såväl vackra och fina vyer som kurviga och slingriga vägar innan vi till slut når vårt slutmål.

På vägen kommer vi att, på väl utvalda platser, stanna upp för att besvara såväl kluriga som roliga textfrågor med svarsalternativ, samt ett par av Micaels nog smått omöjliga bildfrågor. Vid målet finner ni utslagsfrågan och där kommer också finnas möjlighet att i godan ro avnjuta en välrenommerad brunchbuffé till priset av 259:- per person (betalas av var och en på plats). Rallyt är familjebetonat och lämpar sig därför väl som en aktivitet för hela familjen.

Alla är välkomna, SVKG-medlemmar likväl som blivande SVKG-medlemmar. Med respekt för arrangör och våra samarbetspartners är föranmälan synnerligen önskvärd. Föranmälan sker enklast via vår hemsida https://svkg.se och berättigar SVKG-medlemmar till den lägre startavgiften.

Anmälan

Medlemmar i SVKG och icke-medlemmar föranmäler sig precis som vanligt genom att logga in på hemsidan och där anmäla sitt deltagande. Logga in eller skapa konto: https://svkg.se/mina-sidor/

Länk till Vårrallyt på svkg.se: https://svkg.se/evenemang/varrallyt/

Betalning kan även göras på plats via Swish till en förhöjd anmälningsavgift.