Björn Eriksson åker Indigo i Söderåsrallyt

19 jul,2023

Inför årets Söderåsrally  hade vi ställt frågan till Björn och Helena Eriksson om inte dom skulle tycka det vara roligt att åka Indigo på Söderåsrallyt. -Björn och Helena som alltid är väldigt utåtriktade och vänliga tyckte absolut att det var en trevlig idé. Så en inplastad skylt med växlingslägen, en provkörning dagen innan och lite träning med Helena hur en roadbook skall tolkas så var saken klar – till start lördag morgon! En snabbkurs om Indigohistorien hann vi också med för såklart skulle dom få massor om frågor om bilen.

En fin bild av alla deltagarna togs framför Wrams Gunnarstorps slott.

200 bilar och tiotalet motorcyklar deltog i rallyt som arrangerades av Åstorps Rotaryklubb. Behållningen på över 100.000.- går direkt till Barncancerfonden och Ukraina.

Kanske är det inte helt lämpligt att en f.d. Rikspolischef åker runt med en delvis maskerad registreringsskylt? Vi diskuterade saken och Björn lovade att ta ett utvecklingssamtal med den konstapel som eventuellt skulle kunna tänkas framföra synpunkter på detta.

Självklart uppmärksammas detta i rikspressen för Bjärehalvön och förstasidan samt ett helt uppslag i tidningen beskriver rallyt – Heja Nordvästra Skånes Tidningar!