Ny styrelsemedlem

12 okt,2020

Katarina Fellbrant

Min första kontakt med Indigo var en sommardag på BohusMalmön. Min man, Kurt Tingdal, kom in i vårt sommarhus och beskrev entusiastiskt en röd, unik sportbil han sett på bilfärjan på väg till ön. Några månader senare var vi ägare av en formstark röd Indigo 3000 och nya förväntansfulla medlemmar i Indigoklubben.

Mitt namn är Katarina Fellbrant, jag är 56 år och gift med Kurt. Fyra barn, en häst och några bilar till ingår i vårt gemensamma familjekollektiv. Hemmagaraget finns i Tibro, några mil norr om Skövde, i Skaraborg.

Bilar för mig är vacker design, teknisk förmåga och underbar funktion. Ett sätt att resa, upptäcka nya platser och att möta nya människor. För övrigt klappar mitt hjärta för hästar, hästsport och växtriket och ägnar mycket tid i trädgården och naturen.

Till vardags jobbar jag som professionell coach och varumärkesstrateg, med fokus på utveckling för ledare och entreprenörer.

Jag ser ödmjukt fram emot mitt uppdrag som styrelseledamot i Indigoklubben och vill bidra till att Indigos unika historia lever vidare. Tillsammans kan vi värna om Indigos äkta ursprung, och ta denna fantastiska tvåsitsiga roadster in i framtiden.

Sköna hösthälsningar, Katarina
Vi hälsar Katarina välkommen i styrelsen och vi ser fram mot att få ta del av ditt gedigna kunnande och din entusiasm!
Kåge Schildt