Lusitano Cars i konkurs

15 dec,2020

Lusitano Cars i konkurs Lusitano Cars AB försattes i konkurs i början av november och nu letar konkursförvaltaren efter intresserade köpare. Totalt 7 bilar hann färdigställas i fabriken i Skene och flera av dess ägare är numera medlemmar i Indigoklubben.

Arbetet med uppdateringar och moderniseringen av bilen blev mycket omfattande och tog både mycket tid och resurser i anspråk.

Tillsammans med en pandemi där luften gick ur marknaden fullständigt och oklarheter om rätten att tillverka Indigo/Lusitano fanns ingen möjlighet att undvika en konkurs enligt uppgift Vi följer med spänning utvecklingen av detta och visst skulle det vara fantastiskt om den sportbil som flera av oss beundrar mycket kunde få fortsätta att tillverkas och sprida glädje till ännu fler genuina sportvagnsentusiaster.